Avem nevoie de apa pentru a supravietui. Activitatile noastre zilnice pot grabi scaderea nivelului de fluide din corp si, prin urmare, este important sa le reaprovizionam.

Spre exemplu, apa poate inlocui lichidele pe care le-am excretat prin transpiratie. Dar, cu toate ca apa este esentiala pentru viata, consumul de apa fierbinte poate cauza unele probleme.

1. Apa calda contine MAI MULTE impuritati

Daca iti iei apa calda direct de la robinet, ar trebui sa stii ca nu este deloc bine. Apa calda obtinuta prin aceasta cale este de multe ori plina de impuritati. In majoritatea cazurilor, neglijam starea tevilor, lasandu-le sa rugineasca si sa se invecheasca.

Daca aceasta este problema si in casa ta, te-ai putea expune riscului de intoxicare cu plumb. In plus, impuritatile se dizolva usor si se raspandesc prin apa. In loc sa iei apa calda direct de la robinet, ia prima oara apa rece si incalzeste-o la ibric.

2. Te poti opari cu apa fierbinte

Foarte multe persoane prefera sa bea o cana de cafea sau de ceai. Beau imediat bauturile, chiar daca sunt fierbinti. Insa, acesta este un obicei foarte nociv si trebuie stopat imediat, pentru ca se pot crea arsuri minore.

Niciodata sa nu bei foarte mult dintr-o data; soarbe la inceput si testeaza daca inca este prea cald pentru a bea. Nu numai ca iti poti arde buzele si limba, dar, daca faci acest lucru in mod constant, exista si posibilitatea de a dezvolta cancer la gat.

3. Apa fierbinte poate leza tesuturile interne

Pe langa ca apa fierbinte cauzeaza basici in gura, poate dauna si peretilor esofagului sau tractului digestiv. Efectul se poate extinde destul de departe, in special catre organele interne.

Acest fenomen apare datorita faptului ca temperatura apei fierbinti este mai mare decat cea a corpului si, prin urmare, poate fi daunatoare pentru tesuturile interne.

4. Apa fierbinte poate cauza un dezechilibru in corp

Consumul de apa fierbinte, in special in cantitati mari, precum atunci cand nu iti este sete, poate crea un dezechilibru in nivelurile de apa din corp.

In plus, chiar daca nu este calda, un volum prea mare de apa va duce la dilatarea celulelor cerebrale. Bineinteles, acest efect pune in pericol sanatatea persoanei.

5. Consumul de apa fierbinte inainte de culcare poate afecta calitatea somnului

Se poate sa fi citit ca apa fierbinte este buna pentru accelerarea metabolismului, in special in timp ce dormi. Insa, consumul excesiv poate intrerupe ciclul normal al somnului. Pe langa ca va cauza urinarea mai frecventa, poate deregla somnul linistit.

Orice este prea mult strica. Chiar daca se recomanda sa consumi 8 pahare de apa in fiecare zi, ar fi bine sa bei atunci cand iti este sete pentru a evita suprahidratarea. Altfel, nu doar somnul si celulele cerebrale vor fi afectate, ci si rinichii vor avea de suferit.

6 thoughts on “Ce se intampla atunci cand bem apa calda

  1. Sunt impresionat de diversitatea canalelor de promovare online prezentate in articol. De la Google Ads la social media advertising, exista o gama larga de optiuni disponibile pentru campaniile noastre. Este important sa evaluam fiecare canal in parte si sa alegem cele mai potrivite pentru obiectivele noastre de marketing.

  2. Am observat ca autorul subliniaza importanta targetarii corecte a publicului tinta in campaniile de publicitate online. Acest aspect este crucial pentru succesul unei campanii, deoarece mesajul trebuie sa ajunga la oamenii potriviti pentru a fi eficient. Recomand tuturor sa acorde o atentie deosebita acestui aspect.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre publicitatea online. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele si dezavantajele acestui tip de promovare. Este important sa fim mereu la curent cu ultimele tendinte din domeniu pentru a ne asigura ca strategiile noastre de marketing sunt eficiente.

  4. Sunt uimit de cat de bine sunt explicate conceptele de baza ale publicitatii online. Articolul este accesibil si usor de inteles chiar si pentru cei fara experienta in domeniu. Felicitari autorului pentru munca depusa!

  5. Am fost impresionat de analiza profunda a tendintelor actuale din domeniul publicitatii online. Autorul a abordat subiectul cu obiectivitate si a oferit exemple relevante pentru sustinerea argumentelor sale. Recomand acest articol tuturor celor interesati de marketing digital.

  6. Articolul este foarte informativ si detaliat, oferind o perspectiva completa asupra publicitatii online. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele si dezavantajele diferitelor strategii de promovare. Este un ghid util pentru cei care doresc sa isi promoveze afacerea pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *