Fie ca vorbim despre o etajera murala, fie ca vorbim despre o etajera cu picioare, etajera este o piesa de mobilier extrem de practica pentru cei sau cele care sunt in cautare de un plus de organizare sau de ordine in casa.

Etajerele sunt deci piesele de mobilier pe care putem pune aproape orice- carti, jucarii, obiecte preferate de decor, rame foto si multe altele.

Din lemn, alama, metal sau chiar din sticla, o etajera depozitare este cea care te va ajuta sa mentii ordinea in casa sau sa pui la vedere cele mai frumoase obiecte de decor.

Chiar daca o etajera este inainte de toate o piesa de mobilier destinata organizarii sau depozitarii, in ultima vreme, unele marci au facut din ea un obiect de decor special, foarte frumos.

Modelele clasice de etajera de colt sunt cele mai populare. Dar cele cu mai multe etaje precum etajera Ikea incep sa se impuna si ele drept un veritabil must have de la tine din casa.

Iar modelele de etajere cu linii mai putin conventionale, mai rotunjite sau complet destructurate se aventureaza si ele in casa pentru cele mai moderne si mai design solutii de decor sau de depozitare.

Care sunt insa criteriile de care sa tii cont in alegerea unei etajere?

Pentru a determina ce tip de etajera se potriveste unei anumite incaperi specifice, se recomanda sa te bazezi pe materialul, forma si culoarea sa.

Astfel ca:

Citeste continuarea aici: Etajerele sunt cele care te ajuta sa castigi un plus de spatiu in casa ta