Decorarea fiecarei case este diferita, deoarece fiecare familie are nevoi diferite si un stil specific.

Desi nu este camera pe care o folosim cel mai mult, adevarul este ca punem multa grija in decorarea dormitorului.

Este adevarat ca un pat bun cu o saltea de calitate, sunt esentiale pentru odihna noastra, dar si o camera calda ajuta.

Atunci cand trebuie sa ne decoram casa, ne pierdem adesea printre atatea idei si elemente decorative. La urma urmei, nu suntem experti decoratori si este normal sa ni se intample astfel de lucruri.

Ei bine, astazi vrem sa iti prezentam cateva stiluri diferite de dormitoare printre care cu siguranta vei gasi cel care se potriveste cel mai bine gustului si nevoilor tale. Aceste idei te vor ajuta sa te inspiri pentru a obtine dormitorul la care ai visat intotdeauna.

Dormitorul minimalist

Cu cat mai putina mobila, cu atat mai bine, avem nevoie doar de strictul necesar si lasam cea mai mare parte a spatiului liber.

In acest caz, este chiar mai bine sa ai tapetul, mobilierul facut manual sau vopseaua imbatranita.

Cele mai comune materiale folosite in acest stil sunt rachita, lemnul si fierul forjat. Indrazneste sa vopsesti usa dormitorului, comoda sau orice alta piesa de mobilier cu aspect imbatranit, si vei fi sigur ca vei reusi sa obtii un astfel de decor.

Dormitorul modern

Acesta este in prezent dormitorul pe care il vedem cel mai des in revistele de decoratiuni. In acest caz, ar trebui sa vopsesti peretii cu un ton deschis si sa folosesti mobilier cu linii drepte.

{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *